Gekende spermadonor gezocht (max. 45 jaar, zonder opvoedende rol) voor behandeling in Oost Brabant

Als alleenstaande moeder van een jong kindje zou ik niets liever willen dan een broertje of zusje. Ik ben 43, heb geen partner en kan nog maar een ruim jaar een behandeling ondergaan in een kliniek om zwanger te proberen te worden.

Ik ben specifiek op zoek naar een gezonde, lieve gekende donor (van maximum 45 jaar) die geen kinderwens meer heeft en geen actieve vaderrol wil, maar wel open staat voor heel af en toe contact (vooral op vraag van het kind).

Ik vind het belangrijk dat we vooraf op dezelfde golflengte zitten, met veel aandacht voor het welzijn van het kind. Vervolgens gaat het om een behandeling in een kliniek (onderzoek naar de kwaliteit van het sperma vooral) en officieel afstand doen van je rechten en plichten als vader. Er is geen garantie dat de behandeling lukt, maar mijn kindje was een spontane (ongeplande) zwangerschap. De relatie met de vader van het kindje was allerminst stabiel of klaar voor een kind. En was reeds voorbij vóór de eerste echo.

Empathie, eerlijkheid en open communicatie vind ik heel belangrijk. Veel liever gun ik mijn kind dat het weet wie zijn/haar vader is dan dat ik kies voor anonieme en commerciële donor.

Hoe klinkt dit voor jou? Graag zoek ik samen met je uit of we dezelfde verwachting en visie hebben. Ik heb een kindje veel liefde, tijd, aandacht en levenservaring te bieden. Ik heb geen financiële of andere problemen, een gezonde levensstijl en hechte vriendschappen. Ik heb een normale baan als communicatieadviseur. En weet dat ik een goede moeder ben voor nog een kindje.

Wie wil me een enorm wonder (proberen te) geven? Ik ben je nu al ontzettend dankbaar.

Gekende spermadonor gezocht (max. 45 jaar, zonder opvoedende rol) voor behandeling in Oost Brabant
Naam Miniwens
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor

Oproep

Gekende spermadonor gezocht (max. 45 jaar, zonder opvoedende rol) voor behandeling in Oost Brabant

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven