Gekende eiceldonor gezocht

Wij zijn een mannenstel, al 15 jaar samen en al enige tijd bezig om onze kinderwens te verwezenlijken. Gelukkig hebben we een mooie stap gemaakt in de zin dat we een draagmoeder hebben gevonden. Het nichtje van één van ons heeft zelf al twee kinderen, is relatief jong en wil graag ons kindje dragen. Ook zijn sinds kort klinieken in Nederland bereid om IVF aan te bieden voor mannenstellen.
Dat betekent dat we nu overal klaar voor zijn, we missen alleen nog een eicel…
De wachtlijsten in Nederland voor eiceldonatie blijken erg lang door een tekort aan eiceldonoren.
Wij zouden graag ook een beetje willen weten wie de donor is, naast dat eiceldonorschap in Nederland altijd niet-anoniem is.
Welke vrouw is bereid om ons hiermee te helpen, zodat wij onze kinderwens kunnen vervullen?

Gekende eiceldonor gezocht
Naam Chen
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Eiceldonor

Oproep

Gekende eiceldonor gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven