Ge(/Be)kende eiceldonor gezocht.

Zijn er hier lieve vrouwen die al beslist hebben dat ze eicellen gekend willen doneren.
Vrouwen die er klaar voor zijn, maar nog enkel de juiste match zoeken?

Ik ben voor mijn allerlaatste kansen op zoek naar een eiceldonor, die al bewezen heeft dat ze vruchtbaar is en zeker geen kinderwens meer heeft.

Het betreft (bij voorkeur) behandeling in België.
Ik ben tegen anonieme en commerciële donatie, voor het welzijn van het kind.
Het idee is dat er totale openheid is naar het kind toe en er op vraag van het kind sporadisch contact kan zijn, maar dat de donor geen opvoedende rol, noch rechten en plichten heeft ten aanzien van het kind. Ik vind het belangrijk om vooraf veel over de donor te weten en als het voor allebei goed voelt, eventueel heel af en toe contact te hebben nog voor het kind ernaar kan vragen. Zodat er misschien enkele foto’s of herinneringen (samen) zijn.
Omdat ik (als alleenstaande) niet ouder wil zijn dan 45 als ik mama word, zijn het mijn allerlaatste maanden waarin ik zou kunnen proberen zwanger te worden.
Of het lukt is helemaal niet zeker, maar ik zou zo graag nog mooie kansen krijgen. Ik weet dat die er zijn, maar ik moet ze nog tijdig kunnen vinden.
Enkel als we helemaal op dezelfde golflengte zitten in dit verhaal kan het doorgaan. Goeie communicatie vooraf is cruciaal.
De zaadcellen zouden ook komen van een gekende donor, zonder kinderwens noch opvoedende rol.
Er is bij mij geen oorzaak gevonden voor het niet zwanger worden, de uiteindelijke conclusie was de ouderdom en daarbij kwaliteit van mijn eicellen.
Het feit dat ik na meer dan 5 jaar behandelingen (preventief eicellen laten invriezen, zelfinseminatie en ICSI met een wensvader/co-ouder, gekende embryodonatie als alleenstaande,… 16 niet-ingenestelde embryo’s in het totaal) geen mama zou worden, is hartverscheurend.

Vrouwen die willen doneren en zich in mijn oproep herkennen of nog vragen of tips hebben, stuur me zeker een pb.
Bedankt!

💕

Ge(/Be)kende eiceldonor gezocht.
Naam Malou
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Donor, Eiceldonor

Oproep

Ge(/Be)kende eiceldonor gezocht.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven