Ester en Alieke uit Utrecht zoeken een donor(+)

Hoi!

Wij zijn Ester (29) en Alieke (35) uit Utrecht. Omringd door fijne vrienden en familie leiden we een sociaal en actief leven, waarbij we een goede mix vinden tussen bewust en gezond leven en volop genieten. Daarnaast halen we veel plezier uit ons werk. Ester is projectmanager in duurzaamheid en Alieke is zelfstandig UX designer.

De afgelopen maanden hebben we uitgebreid nagedacht hoe we een gezin zouden willen samenstellen. In ons plaatje hebben onze toekomstige kinderen een donor(+) vader (of vaders) die betrokken is in hun leven, zonder een grote rol in de dagelijkse opvoeding en zorg te spelen. De precieze invulling daarvan ligt open, om samen af te stemmen. We vinden het belangrijk dat het voor iedereen goed voelt.

We zijn op zoek naar man (of stel) die:

– een (zelf in te vullen) rol wil spelen in het leven van het kind
– positief, open en flexibel in het leven staat, net als wij
– open staat voor een mogelijk tweede kindje

Past dit in jou of jullie plaatje? Dan lijkt het ons heel leuk om samen op date te gaan en te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen!

Ester en Alieke uit Utrecht zoeken een donor(+)
Naam Ester en Alieke
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Ester en Alieke uit Utrecht zoeken een donor(+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven