Enthousiaste wensvader(s) gezocht in Den Haag eo

Hallo lieve wensvader(s),

Ik ben een 38-jarige vrouw (single, hetero) en ik woon met heel veel plezier in Den Haag. Ik ben op zoek naar een homoman alleen/stel om samen een co-ouderschap mee te starten.

Ik ben positief ingesteld, sociaal, tolerant, sportief en breed geïnteresseerd.

Mijn vrienden en familie zijn heel belangrijk, en ik zie ze dan ook graag. Als het weer en mijn agenda het toelaat ben ik een fanatieke surfer en doe dat al een aantal jaren graag. Verder sport ik regelmatig (hockey en padel) en ben ik ook altijd te porren om weer een nieuwe sport uit te proberen.

Ik heb lang in het buitenland gewoond en ook veel gereisd voor mijn werk. Ik heb daarom vrienden over de hele wereld wonen, en vind het leuk andere culturen te ontdekken. Inmiddels hoef ik voor mijn werk niet zo vaak meer op reis. Ik werk nu zowel in de financiële sector als in de zorg. Ik vind het heerlijk om na een werkdag uit te waaien op het strand. Verder houd ik van de bebouwde omgeving en architectuur, natuur, muziek, lezen en koken. Ik houd van kunst, maar ik ben geen frequente museumbezoeker.

Om invulling te geven aan mijn kinderwens ben ik op zoek naar een man of mannenstel voor co-ouderschap. Ik vind het belangrijk dat er een goede vriendschap is tussen de ouders, dat we op dezelfde manier in het leven staan en voor elkaar klaar staan als het nodig is. Het zou leuk zijn als wij ook gemeenschappelijke interesses delen. Een goede klik vind ik het belangrijkst en daarom ben ik flexibel in de verdeling van de tijd (maar minimaal 50% bij mij). Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de afstand tussen de ouders en de wensen van de vader(s).

Ik hoop snel wat van jullie te horen!

Enthousiaste wensvader(s) gezocht in Den Haag eo
Naam Luka
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Den Haag
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Enthousiaste wensvader(s) gezocht in Den Haag eo

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven