Enthousiaste wensmoeder zoekt Donor+

Lieve lezer,

Ik ben Naïma, een energieke, sociale, creatieve 39-jarige vrouw met een grote kinderwens. Nadat ik de relatie met mijn ex verbrak 2 jaar geleden bleef het ouderschap een terugkerend thema. Wilde ik het wel, en wilde ik het wel alleen, kon ik dat wel? En hoe werkt dat dan in je uppie, hoe pak je dat aan? Enzovoort, enzovoort. Uiteindelijk werd mijn kinderwens steeds groter en begon ik er met meerdere mensen over te praten en via via werd ik gewezen op deze website. Ik vind het superspannend en fantastisch tegelijk, en mijn ‘journey’ begint pas net.

Over mij:
Ik werk op kantoor bij een Fair Trade groothandel en daarnaast ben ik actief als freelance presentator, -cabaretier en -storyteller. Ik woon in Amsterdam (oud-west) en heb een fijne vriendenkring om mij heen en de liefste broers en zussen (5 stuks!).
Ik heb heel lang in de horeca gewerkt dus wining en dining is een van mijn grootste hobby’s, zowel thuis als buiten de deur. Ik hou heel erg van gezelligheid, mensen om mij heen, spelletjesavonden, strandwandelingen, buiten zijn, kortom: de goeie dingen in het leven (mijns inziens). Ik heb een Nederlandse moeder en een Marokkaanse vader. En ik heb geen idee of het meetelt (ik ben hier ook nog maar een newby) maar ik ben geen moslim, ook niet zo opgevoed en ook geen behoefte om dat te worden.

Ik zoek:
Ik vind Donor+ een beetje klinisch klinken, dus ik zou zeggen: Wensvader(s)+, die het mooi vindt om een wensmoeder te helpen en daarbij zijn kind te kennen, maar die het ook ok vindt dat de moeder grotendeels opvoedkundig verantwoordelijk is. Ik ben nog in de oriënterende fase, maar ik denk dat ik een betrokken vader wel het leukst zou vinden voor zowel het kindje als voor mezelf. Iemand waar ik ook een band mee kan opbouwen en die naast een aantal basis afspraken, altijd van harte welkom is om aan te schuiven en gezellig mee te eten of langs te komen voor een bakkie. Ik geloof erin dat als er een goeie klik is en je duidelijke afspraken met elkaar maakt waar beide partijen zich prettig bij voelen, dit een mooie constructie kan zijn waarbij het aan het kindje niks ontbreekt in de vorm van liefde, aandacht en praktische/materiële zaken.

Mocht dit je/jullie aanspreken, dan zou ik graag een keertje koffie drinken en kennis maken en wie weet waar het toe leidt.

Groetjes!

Naïma

Enthousiaste wensmoeder zoekt Donor+
Naam Naïma Najib
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel, Hetero man alleen
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap

Oproep

Enthousiaste wensmoeder zoekt Donor+

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven