Een warm aanbod ingevroren eicellen

Lieve mensen,

Ik heb 7 jaar geleden op de website van Meer dan gewenst de wensvader ontmoet die nu de vader is van mijn twee lieve kinderen. Omdat ik heel erg graag kinderen wilde, heb ik in 2010 en in 2011 eicellen laten invriezen in Brussel. Ik heb 10 eicellen gedoneerd in 2018 aan een heel erg lief koppel. Zij hebben door deze eicellen in oktober 2020 een lieve dochter gekregen. Zij hebben nu nog 1 embryo. Mijn kinderen zien haar regelmatig en alles voelt heel erg goed.
Het ziekenhuis in Brussel mag mijn overige 10 eicellen tot oktober 2021 bewaren. Het zou kunnen dat ik deze eicellen ga doneren aan hetzelfde stel.
Omdat er een grote deadline is in Brussel voor het bewaren van de eicellen die over een paar maanden afloopt plaats ik via deze groep de mogelijkheid dat ik deze eicellen moet doneren voor oktober van dit jaar. Ik verwacht dat er uiterlijk in juli gesprekken over kunnen worden gevoerd in het ziekenhuis in Brussel. Ik heb aan alle vereiste testen in Brussel deelgenomen en die waren goed.
Ik vind het heel erg belangrijk dat het wel klikt tussen mij en eventuele wensouders. Ik wil graag dat mijn kinderen volledig op de hoogte zijn van wat er met mijn eicellen gebeurt en dat iedereen elkaar kan ontmoeten.

Een warm aanbod ingevroren eicellen
Naam Marjolein
Ik ben ik kan eicellen doneren
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Hetero stel
Mijn wens Eiceldonor
Regio Alkmaar, Almere, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Haarlem, Haarlemmermeer, Hilversum, Hoorn, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Lelystad, Nieuwegein, Nijmegen, Purmerend, Rotterdam, Schagen, Schiedam, Utrecht, Zaanstad, Zaanstreek, Gent
Provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Een warm aanbod ingevroren eicellen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven