Een Pieter van den Hoogeband gezocht!

Wie helpt ons onze droom te verwezenlijken?
Wij, een lesbisch stel, klaar voor een nieuwe fase in ons leven en onze relatie…
We hebben het veelvuldig samen geprobeerd maar we worden niet zwanger! Daarom zijn we nu op zoek naar een “olympisch zwemkampioen”.

Als je als vrouw je liefde laat uitgaan naar een andere vrouw is het lastiger om je kinderwens in vervulling te zien gaan. Daarom zoeken wij iemand die uit liefde wil helpen om een diep gekoesterde droom te vervullen en daar op een bepaalde manier verbonden mee wil zijn.

Groeien in moederschap is groeien met jezelf; wij zijn beide goed uitziende vrouwen van midden 30. Werkzaam als Kindercoach/Therapeut en Graphic Designer/Fotograaf woonachtig in Binnenstad Utrecht. Uit een eerdere relatie hebben we een zoon van 10. We houden van skiën, surfen en reizen.

Een Pieter van den Hoogeband gezocht!
Naam Nika en Mila
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Een Pieter van den Hoogeband gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven