Droompapa(‘s) gezocht

‘Wil jij geen kinderen?’. Mijn nichtje van 7 stelt me deze vraag.
‘Jawel’.
Stilte. Ik geloof dat ze zich afvraagt waarom er dan geen kinderen zijn..

Hallo wensmensen…

Cécile hier. 43 jaar, wo-opgeleid, freelance strategisch adviseur. Klassieke zang en yoga zijn twee activiteiten die me zeer gelukkig maken, naast het afspreken met familie/vrienden en de kinderen. Ik geniet van de ontwikkeling die ik hen zie doormaken, hoe ik telkens ontdek waar ze nu over nadenken, lol in hebben en nieuwsgierig naar zijn.

Nu plaats ik deze oproep. Ik droom al lang van een kindje, maar soms loopt het leven anders. In mijn situatie qua relatie. Ik ben gezond, medisch is het goed (ook qua vruchtbaarheid), maar de lief(de) om de kinderwens invulling mee te geven, ontbreekt.

Want de liefde, of diepe vriendschap, zie ik als de basis voor het begin van een nieuw leven. Misschien geen romantische liefde, maar wel een diep gevoel van vertrouwen, herkenning en er samen willen zijn voor dit kindje.

Heel graag ontmoet ik de man of mannen die willen onderzoeken of een dergelijk gevoel er kan zijn en zich kan ontwikkelen. Om te praten over de kinderwens en zorgen voor een kindje vanuit deze basis.

Ben je/zijn jullie nieuwsgierig? Ik zie jouw/jullie bericht graag tegemoet!

Droompapa(‘s) gezocht
Naam Cecile
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Gelderland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Droompapa(‘s) gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven