Donorplus papa(‘s) gezocht!

Hallo potentiële papa’s!

Wij zijn N en S, 28 en 29 jaar oud, allebei hoogopgeleid en een goede, stabiele baan. Levensgenieters, waarbij we graag tijd doorbrengen met een hapje, een drankje en een spelletje met onze lieve vrienden en familie. We houden van concertjes pakken, lekker eten, lekker koken en een hapje buiten de deur te eten. Daarnaast genieten we van het wonen in onze woonboerderij op het platteland (Oost-Groningen) samen met onze lieve hond, kat en kippen.

Omdat liefde zich vermenigvuldigt willen ook wij graag een mini mensje op de wereld zetten. Met het welzijn van het kindje in ons hoofd, zien wij een constructie als een donorschap plus voor ons, waarbij jullie elkaar leren kennen en een band opbouwen. We zien dit voor ons als iemand die niet structureel, maar wel een actieve betekenis heeft in ons leven en die van het kindje. Onze voorstelling hierbij is om bijvoorbeeld eens samen een weekendje weg te gaan, verjaardagen en/of andere belangrijke momenten samen te beleven of een logeerpartij etc. De invulling hiervan is natuurlijk iets wat we samen kunnen bespreken. Wel vinden we het belangrijk om eerst een band op te bouwen, voordat we dit grote avontuur samen aangaan.

Spreekt deze constructie je aan? We zijn erg benieuwd naar je! Vertel ons wie je (of jullie) bent en misschien spreken we elkaar dan snel onder het genot van een drankje?!

Donorplus papa(‘s) gezocht!
Naam Sevda en Nadia
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor Plus

Oproep

Donorplus papa(‘s) gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven