DonorPlus gezocht regio Haaglanden

Wij zijn twee vrouwen van rond de 30 en bijna getrouwd. Graag zouden wij een gezin willen starten met behulp van een homo(stel) op basis van een donorplus constructie. Wij staan open over hoe dit er precies uit moet gaan zien, waarbij wij graag alle wensen van en met elkaar bespreken.

Graag vertellen wij meer over onszelf wanneer jou/jullie interesse is gewekt en wij een berichtje ontvangen.

Hopelijk tot snel!

DonorPlus gezocht regio Haaglanden
Naam Florien
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg
Provincie Zuid-Holland

Oproep

DonorPlus gezocht regio Haaglanden

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven