Donor(plus) gezocht om moeders te mogen worden

Lieve man(nen),

Wij zijn E (29) en N (25) en zijn alweer vijf jaar samen. We zijn klaar om hopelijk binnenkort mogelijk moeders te worden. Wil jij ons daarbij helpen?

Na een lange tijd in het westen van het land te hebben gewoond, wonen en werken wij nu allebei in de omgeving van Deventer. E werkt als manager in de zorg. Ze is ondernemend, vrij van geest, nieuwsgierig en heeft (zwarte) humor. Ze houdt van lezen en koken en maakt graag mooie reizen. N werkt binnen het primair onderwijs met jonge kinderen met gedrag- en leerproblemen. Ze is vrolijk en positief, empathisch en geduldig. Ze is gek op dansen, gaat graag naar festivals en is daarnaast ook vaak creatief bezig (schilderen, bijenwas tekeningen maken, kleuren etc.). In onze vrije tijd gaan we er graag op uit met onze twee, verwende hondjes en vrienden/familie. We vinden familie belangrijk en voeden ons toekomstige kindje graag op in een warm, veilig en vrij gezin.

Daarom zijn wij op zoek naar een spontane en leuke man die we de komende tijd beter kunnen leren kennen om te onderzoeken of we samen een donor (plus) constructie aan willen gaan. Je zal in eerste instantie geen actieve rol spelen in de opvoeding, maar je staat wel open voor verbinding met het kind. Verder hopen wij dat je voor in de toekomst eventueel openstaat voor een broertje/zusje.

We hopen van je te horen!

Lieve groet,
E&N

Donor(plus) gezocht om moeders te mogen worden
Naam E&N
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Donor(plus) gezocht om moeders te mogen worden

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven