Donorman gezocht

Beste donorman,

Leuk dat je mijn oproep leest. Dank hiervoor!

Ik ben Anna (42), ben woonachtig in Groningen en ik heb een Oost-Europese roots.

Jaren geleden heb ik al via deze site een donor gevonden om mijn hele grote kinderwens te vervullen. Mijn prachtige en gezonde zoontje is al bijna 3 jaar. Dat gaat hartstikke goed, heel leuk en gemakkelijk met het opvoeden zodat ik bij een idee kwam om nog een keer een moeder te proberen te worden en zodat mijn zoontje nog een broertje of een zusje krijgt. Helaas wou/kon dezelfde donor mij alleen maar 1 keer helpen. Vandaar ben ik hier weer op zoek naar iemand wie mij wil/kan helpen.

Een beetje over mezelf. Van beroep ben ik een medewerker van de cultuur sector (HBO). Ik hou van lezen, reizen, ik ben graag buiten in de natuur, ik doe graag culturele uitstapjes bijvoorbeeld naar een museum.

Ik ben op zoek naar een gezonde donor met blond haar en grijze of blauwe ogen die geen vaderrol in de toekomst wil spelen.
De afstand vind ik geen probleem.
Het hele procedure laat ik via ZI verlopen.
Al onze afspraken gaan wij in een donorovereenkomst opstellen.

Als je wat vragen hebt mail mij gerust.

Liefs, Anna

Donorman gezocht
Naam Anna
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen
Mijn wens Donor

Oproep

Donorman gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven