Donor-plus of co-ouder(s) gezocht in omgeving Haarlem

Hoi! Ik ben Ellen, 38 jaar oud en heb mezelf altijd met (een) kin(eren) gezien, maar die relatie bleef uit. Tijd om het heft in eigen handen te nemen!
Ik kom uit het zuiden van Nederland, maar heb in totaal zo’n 13 jaar in het buitenland gewoond. Sinds april van dit jaar (2021) ben ik terug verhuisd naar Nederland (Haarlem), ook met mijn kinderwens als reden. Ik heb een super toffe baan in de sales en ben ook wel zo’n go-getter. In december verhuis is naar mijn eerste koophuis en ben ik van plan voorlopig hier in Haarlem te blijven.
Ik hou enorm van live muziek – voor concerten en festivals ben ik altijd te porren. Daarnaast is mijn museumkaart al bijna versleten en is mijn lijstje van restaurants en cocktailbarretjes die ik wil uitproberen oneindig. Ik leef een comfortabel leven en dat vind ik ook fijn. Mij niet in een tentje zetten als er ook een hotel in de buurt staat, zeg maar.

Ik heb een stabiel leven, vind mezelf ontwikkelen belangrijk, maar jezelf te serieus nemen heel vervelend. Ik ben een hele goeie vriendin, maar je komt bij mij omdat je een oplossing wilt naast een knuffel en een luisterend oor.
Ik ben voor veel mensen extravert en kan inderdaad heel erg ‘aan’ staan. Vind ik zelf bij tijd en wijle ook super irritant. Eerlijkheid gaat bij mij boven alles – je weet bij mij echt wat je aan me hebt.

Ik ben toe aan de volgende stap. Een kindje van mijzelf is die stap heel duidelijk voor mij, maar net die stap kan ik niet in m’n eentje zetten. Hoe meer ik daar over na ging denken, hoe duidelijker het werd voor mij dat ik het heel belangrijk vindt dat een kindje zijn of haar vader kent en dat deze ook op een manier betrokken is. Voor mij staat het dan nog heel erg open of het 1 keer in de 2 weken een weekend is of volledig co-ouderschap. Of iets anders waar ik nog helemaal niet over heb nagedacht. Hoe meer invloeden een kind heeft, hoe meer well-rounded hij of zij wordt.

Donor-plus of co-ouder(s) gezocht in omgeving Haarlem
Naam Ellen
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amstelveen, Amsterdam, Bloemendaal, Haarlem
Provincie Noord-Holland

Oproep

Donor-plus of co-ouder(s) gezocht in omgeving Haarlem

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven