Donor plus gezocht Utrecht e.o.

Deze stap zetten voelt als een sprong in het diepe. Het is spannend en ergens gek om aan wildvreemden een oproep te doen voor zoiets groots als een kind. Maar heel graag verkennen we toch deze weg, omdat het ons heel bijzonder lijkt om samen moeders te worden, om een kind groot te brengen, om de speelsheid en rijkdom van een gezinsleven te ervaren.

We zoeken naar een man of mannenstel die wel betrokken wil zijn en een band wil(len) opbouwen met het kind, maar geen ouder-rol vervult. Het lijkt ons mooi als een kind wel van jongs af aan weet wie zijn/haar donor is, en dat er regelmatig contact is.

Heel graag geven we aan een kind iets mee van onze liefde voor natuur, (klassieke) muziek, lezen, leren en spelen. We zijn twee vrouwen (35 en 39) met een universitaire opleiding, werkzaam in de journalistiek en als docent, en we wonen (met veel plezier) in Utrecht.
Komend voorjaar hopen we te trouwen. We verheugen ons er enorm op om die dag (en hopelijk daarna nog heel, heel lang) het leven en de liefde te vieren met onze families en lieve vrienden.

Heel graag maken we kennis met je, als bovenstaande je aanspreekt.

Donor plus gezocht Utrecht e.o.
Naam mdg_oproepUtrecht
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Utrecht
Provincie Utrecht

Oproep

Donor plus gezocht Utrecht e.o.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven