Donor papa gezocht

Lieve mannen,
Ik ben Carla 33 jaar en nog alleen.
Ik heb niet veel geluk in de liefde maar mijn grootste wens is om moeder te worden zodoende op zoek naar jou. Mijn familie en vrienden steunen mij hier 100% in.

Ik ben op zoek naar een donor die geen rol zal spelen in de opvoeding. Mocht het kindje later behoefte hebben aan contact dan zou ik het fijn vinden als je daar als donor open voor staat.

Groetjes Carla

Donor papa gezocht
Naam Carla
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor
Provincie Flevoland, Gelderland, Noord-Holland

Oproep

Donor papa gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven