donor of donor plus gezocht

22 mei 2020

Ik ben een single vrouw van 37 jaar oud en woon in Den Bosch. Afgelopen 7 jaar is er geen man op mijn pad gekomen en ben ik me steeds meer gaan oriënteren in het alleen ouderschap of co-ouderschap.
Mijn voorkeur gaat uit naar een donor plus maar het belangrijkste vind in dat mijn toekomstige kindje contact kan opnemen met haar of zijn biologische vader. Daarnaast zou het nog leuker zijn als ze samen af en toe leuke dingen kunnen ondernemen.

Ik heb het leukste leven, heb fijn werk waar ik van geniet, warme familie en lieve vrienden. Ga graag op reis en heb een leuk huisje aan de rand van de stad.
Dolgelukkig maar het kriebelt, het kriebelt erg. Ik zou heel graag moeder willen worden in de toekomst.

Mijn eigenschappen:
Lief, nuchter, gevoelig, direct, humor, positief, geniet van de kleine dingen.
Communicatie, vertrouwen, openheid en kwetsbaarheid vind ik erg belangrijk tussen ons.

Ik zou graag in contact komen met een man of mannen stel dat samen met mij het grote avontuur aan zou willen gaan. Liefst omgeving Den Bosch.

Liefs,
Sanne

NaamSanne
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor, Donor Plus
RegioBreda, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Venlo
ProvincieGelderland, Limburg (NL), Noord-Brabant, Utrecht

Oproep

donor of donor plus gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>