donor of donor plus gezocht

Ik ben een single vrouw van 37 jaar oud en woon in Den Bosch. Afgelopen 7 jaar is er geen man op mijn pad gekomen en ben ik me steeds meer gaan oriënteren in het alleen ouderschap of co-ouderschap.
Mijn voorkeur gaat uit naar een donor plus maar het belangrijkste vind in dat mijn toekomstige kindje contact kan opnemen met haar of zijn biologische vader. Daarnaast zou het nog leuker zijn als ze samen af en toe leuke dingen kunnen ondernemen.

Ik heb het leukste leven, heb fijn werk waar ik van geniet, warme familie en lieve vrienden. Ga graag op reis en heb een leuk huisje aan de rand van de stad.
Dolgelukkig maar het kriebelt, het kriebelt erg. Ik zou heel graag moeder willen worden in de toekomst.

Mijn eigenschappen:
Lief, nuchter, gevoelig, direct, humor, positief, geniet van de kleine dingen.
Communicatie, vertrouwen, openheid en kwetsbaarheid vind ik erg belangrijk tussen ons.

Ik zou graag in contact komen met een man of mannen stel dat samen met mij het grote avontuur aan zou willen gaan. Liefst omgeving Den Bosch.

Liefs,
Sanne

donor of donor plus gezocht
Naam Sanne
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Regio Breda, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg, Utrecht, Venlo
Provincie Gelderland, Limburg (NL), Noord-Brabant, Utrecht

Oproep

donor of donor plus gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven