Donor of Donor+ gezocht voor alleenstaande vrouw

Hoi!
Ik ben een 37 jarige vrouw die graag moeder wil worden.
Ik woon en werk in regio Haaglanden. Ik houd van reizen en heb de afgelopen twee jaar in het buitenland gewoond. Vooral in de natuur zijn, de bergen en de zee vond ik heerlijk. Ik ben weer terug in Nederland omdat ik me hier wil settelen en moeder wil worden. Ik ben een traject gestart bij Medisch Centrum Kinderwens, niet omdat er medisch iets mis is (alles is juist goed :)), maar omdat ik in eerste instantie een buitenlandse donor overwoog. Echter merk ik dat ik toch liever wil dat mijn kindje de kans heeft de donor te leren kennen. Daarom ben ik dus op zoek naar een donor, of donor +.

Donor of Donor+ gezocht voor alleenstaande vrouw
Naam Sas
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Donor of Donor+ gezocht voor alleenstaande vrouw

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven