Donor gezocht voor vrouwenstel met een kinderwens (Overijssel)

Beste wensvervullers,

Wij zijn een vrouwenstel uit Overijssel (24 en 35) op zoek naar een zaaddonor om onze kinderwens te vervullen. Samen hebben wij een samengesteld gezin maar willen graag nog een kindje van ons samen. We zijn al een lange tijd samen en vinden het inmiddels tijd voor een gezinsuitbreiding. We zijn op zoek naar een donor met het liefst lichtere ogen en blond/donkerblond haar. Leeftijd tussen de 30 en 40. Lichamelijk gezond en beschikbaar om eventueel te doneren op verschillende tijd vlakken. (Ivm wisselende diensten)
We zijn niet opzoek naar iemand die een rol zou willen in het leven van een toekomstig kindje. Wel willen we graag contact behouden voor als het kindje wat ouder is en er zelf aan toe is om zijn of haar zaaddonor te leren kennen.

Voor vragen mag er natuurlijk altijd contact worden opgenomen.

Ben jij onze wensvervuller?

Donor gezocht voor vrouwenstel met een kinderwens (Overijssel)
Naam Wens mama’s
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Regio Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Zwolle
Provincie Gelderland, Overijssel

Oproep

Donor gezocht voor vrouwenstel met een kinderwens (Overijssel)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven