Donor gezocht voor vrouwenstel

Beste toekomstige donor,

Ben jij de man die ons kan helpen onze kinderwens in vervulling te laten gaan. Wij zij een lesbisch stel uit Nijmegen met een kinderwens. We kennen elkaar 3 jaar en sinds dit jaar zijn we getrouwd. Een kinderwens is vanaf het begin aanwezig geweest. Middels deze oproep hopen we met een vriendelijke, attente, spontane man in contact te komen.

We zijn 37 en 41 jaar oud en houden van natuur, wandelen, fotografie, lezen, we zijn creatief en streven naar een duurzaam leven. Waarden die we ons kind ook graag mee willen geven. We hebben een mooi koophuis in een groene omgeving met veel ruimte om de wereld te ontdekken. Ons werk is in onderwijs en in welzijn. Ons toekomstige kindje is ontzettend welkom om ons leven te verrijken, hij of zij kan daarbij ook de aandacht en liefde van twee grote zussen verwachten.

We willen de gehele opvoeding zelf op ons nemen, maar vinden het wel belangrijk dat ons kind weet wat zijn of haar afkomst is. Daarom zoeken wij iemand die geen actieve vaderrol inneemt, maar waarmee we wel in overleg een manier kunnen vinden om contact te onderhouden, bijvoorbeeld een jaarlijkse afspraak.

We horen graag van je!

Donor gezocht voor vrouwenstel
Naam Vrouwenstel
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Gelderland, Limburg (NL), Noord-Brabant, Overijssel, Utrecht

Oproep

Donor gezocht voor vrouwenstel

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven