Donor gezocht voor leuk vrouwenstel in NL

Hoi hoi,

Wij zijn E (32) en M (29) en opzoek naar een donor die onze wensen in vervulling kan laten gaan. Wij zijn een samengesteld gezin met een leuke dame (7) en heer (5) in ons leven. Graag zouden wij samen ook nog een kindje op de wereld zetten zodat ons gezin helemaal compleet is. Wij zijn opzoek naar een man of stel die ons hier bij wil helpen. Wij willen wel contact met de donor maar zijn niet opzoek naar een vaderrrol. Omdat E haar kinderen getint zijn, lijkt het ons leuk als wij een donkere donor of getinte donor kunnen vinden. Ben je nou een hele leuke donor met donker haar, en snel bruin onder de zonnebank stuur ons dan ook gerust een berichtje. Wie weet tot snel!

Donor gezocht voor leuk vrouwenstel in NL
Naam M en E
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Oproep

Donor gezocht voor leuk vrouwenstel in NL

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven