donor gezocht voor grote wens

26 juni 2020

Hallo allemaal,
Mijn grootste wens is heel graag nog een broertje of zusje voor mijn lieve dochter. Door omstandigheden al jaren alleen en nooit meer de kans gehad op een 2e kindje. Ik heb mijn leven goed op de rit en er staat een kamer leeg in ons huis 😉 Dit is mijn laatste optie denk ik… Ook mijn leeftijd speelt een rol, ik ben namelijk (al) 39. Ik ben dan ook opzoek naar een donor die ons dit geluk nog zou gunnen. Ik en mijn dochter hebben beiden bruine haren en bruine ogen, dit is voor de donor geen must maar zou een extraatje zijn 😉 Graag zorg ik geheel zelf voor het kindje maar mocht hij/zij ooit vragen hebben, zou het super zijn als de donor er voor open staat zijn naam/brief/foto o.i.d. achter te laten. (ik hoop niet dat dit gek klinkt) Het liefst bespreek ik alle andere dingen privé via de mail. Veel Liefs, Jess.

Naam Jess
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor
  12x bezocht sinds 26 juni 2020

Oproep

donor gezocht voor grote wens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>