Donor+ gezocht, Veluwe

Hi 🙂

Na een emotionele rollercoaster rondom een potentieel co-ouderschap, wat helaas toch geen doorgang heeft gevonden, komt het onderzoeken van de mogelijkheden om mijn kinderwens alleen vorm te geven weer op de voorgrond.

Omdat ik de rol van een vaderfiguur belangrijk vind in de identiteitsvorming van een kindje zou ik dit het liefste doen met een donor+. Het minimale wat ik hierin graag zou vinden is een donor die bekend wil zijn, het kindje wil erkennen en die er voor open staat om het kindje te ontmoeten zodra deze daar om vraagt.

Wat het maximale is, is volledig in overleg met de donor+ te bepalen. Mijn grens ligt bij het stukje gezag. Als ik dit alleen ga doen, dan wil ik ook alleen het gezag hebben. Alle andere zaken rondom het contact met het kindje kan wat mij betreft in overleg.

Ik, 35, ben zelf woonachtig in Ede. Het is natuurlijk voor een donor niet nodig om in de buurt te wonen, maar misschien wil je het weten 😛 Ik heb afgelopen zomer een eengezinswoning met tuin kunnen kopen in een fijne kindgerichte buurt. Momenteel werk ik fulltime als onderwijskundige met een vast contact, dus ook financieel gezien kan ik, ook met parttime werken, een kindje een stabiele basis geven.

Ik zou het fijn vinden van je te horen,

Liefs Laura

Donor+ gezocht, Veluwe
Naam Laura
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus
Provincie Gelderland

Oproep

Donor+ gezocht, Veluwe

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven