Donor(+) gezocht om kinderwens van een lesbisch stel te vervullen

Lieve lezer,

Wij zijn twee dames genaamd Eefje (26 jaar) en Nicole (25 jaar). Via deze weg zijn wij opzoek naar een donor die ons wil helpen om onze grootste wens in vervulling te laten gaan.
Inmiddels zijn wij alweer 6 jaar samen, tijd vliegt! In deze jaren hebben wij al ontzettend veel mooie dingen gedaan, o.a. veel gereisd, de Kilimanjaro bewandeld, geregistreerd partnerschap schap en sinds vorig jaar een eigen koopwoning.

Familie is belangrijk voor ons, wij zijn heel open en houden van gezelligheid. Thuis hebben wij een hond en een kat, maar wij zouden onze familie graag compleet willen maken met een kindje en zijn er helemaal klaar voor om ouders te worden. Vandaar dat wij opzoek zijn naar een donor(+) die qua uiterlijk een beetje bij ons past. Het is voor ons ook belangrijk dat ons kind heel open opgevoed wordt, en we willen dat hij/zij weet wie onze wens heeft vervuld. Als het ons is gegund, zouden we graag allebei een keer zwanger willen zijn en vinden het belangrijk dat onze kinderen genetisch wel met elkaar zijn verbonden, dus wij zoeken een donor die samen met ons minimaal (je weet namelijk nooit wat de toekomst ons brengt) twee kinderen op de wereld wil zetten. De donor mag hierin zelf aangeven wat hij zou willen, voor ons is er wel een grens. Als de donor graag co-ouderschap wilt, dan zullen wij geen match zijn.

Er valt nog genoeg over onszelf te vertellen, maar het lijkt ons leuk om met elkaar af te spreken om te zien of er een klik is, en hopen dat wij jou aanspreken en dat jij dit avontuur met ons aan wil gaan!

Groetjes,
Eefje & Nicole

Let op: wij willen dit NIET via de natuurlijke weg, maar via (thuis) inseminatie.

Donor(+) gezocht om kinderwens van een lesbisch stel te vervullen
Naam Eefje & Nicole
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Hoorn
Provincie Noord-Holland

Oproep

Donor(+) gezocht om kinderwens van een lesbisch stel te vervullen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven