Donor gezocht

Wij zijn een vrouwenstel die een donor zoekt om ons gezin uit te breiden. We hebben een stabiele basis en zijn er klaar voor om onze liefde te delen met een kindje van ons samen. We zoeken een donor, geen donor+. We vinden het belangrijk om aan te geven dat we donor zoeken die geen verdere betrokkenheid in de opvoeding van ons kind heeft en wie er wel voor open staat om het kind te ontmoeten wanneer het kind hier behoefte aan heeft. We willen dat ons kind uiterlijke kenmerken heeft van de meemoeder. Daarom zijn we op zoek naar een donor met blond/donkerblond haar, 1.75 of groter, slank postuur, met groene of blauwe ogen. We komen graag in gesprek zodat we kunnen onderzoeken of er een klik is. Hopelijk tot snel!

Donor gezocht
Naam Lonneke
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor

Oproep

Donor gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven