Donor (+) gezocht

Lieve donor(plus),

ik ben 38 lentes jong en moeder van 2 prachtige kinderen. Een zoon van 18 en een dochter van 16.
Omdat ik nog zoveel liefde heb te geven wil ik heel graag nog 1x moeder worden.
Vriendlief gunt mij dit enorm. Echter is hij 20 jaar ouder dan ik. Gezien zijn leeftijd, kan hij mijn wens niet in vervulling laten gaan. Hij is nu 58. Als hij 78 is, zou ons kind 20 zijn. Dat wil hij niet. Wat ik ook wel weer begrijp. Mijn wens is zo aanwezig dat ik het via deze weg wil proberen.
Daarom zoek ik een donor of donor plus! Een man die mijn wens in vervulling kan laten gaan. En die soms betrokken wil zijn, maar niet altijd. Een donor plus dus. Of donor die wellicht later in het leven van de kind, open voor ontmoeting zal staan.

Een korte introductie: Wij wonen met onze kinderen in Friesland. Vrijstaand huis met grote tuin, beide hebben we een steady inkomen. Wij houden van tijd door brengen met familie en vrienden. Daarnaast hebben wij een passie voor fotografie en reizen.
Ik hoor graag van jou 😊

Donor (+) gezocht
Naam Jazz
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Homo man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Friesland

Oproep

Donor (+) gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven