Donor gezocht

Beste man,

Via deze oproep ben ik op zoek naar een man die mij met mijn kinderwens kan helpen. Ik ben zelf een (alleenstaande) vrouw van 25 jaar, ik werk full time in de kinderopvang en ik krijg binnenkort de sleutels van mijn eerste koophuis.
Al sinds ik mij kan herinneren heb ik een hele sterke kinderwens. Ook wat betreft werk heb ik altijd een baan gehad waar ik nauw met kinderen betrokken ben, hier haal ik veel plezier uit.
Ik heb mooie reizen gemaakt in mijn leven en de wereld mogen ontdekken. Nu heb ik sinds bijna twee jaar een hele fijne baan (vast contract). Bijna mijn eigen huis en zou ik graag met de volgende stap willen beginnen, een kind. De keuze om dit alleen te doen is een hele bewuste keuze van mij, waar ik ook goed over nagedacht heb. Ik heb een fijne familie en goede vrienden om mij heen die deze keuze accepteren en mij willen en kunnen ondersteunen waar nodig.

In de donor zoek ik een man die gezond en positief in het leven staat. Ik ben niet op zoek naar co-ouderschap. Mijn ideaal plaatje zou zijn een man die een klein beetje betrokken is in het leven van mijn toekomstige kind, 1 á 2 keer per jaar afspreken, zodat het kind wel weet wie de vader is. Ik respecteer de keuze als u dit liever niet wilt, dan graag wel de mogelijkheid dat het kind later (rond 18 jaar) een keer contact mag opnemen.
Persoonlijke voorkeur gaat uit naar een Westerse man van tussen de 25 – 35 jaar.

Zelf ben ik woonachtig in Noord-Holland, het zou de situatie makkelijker maken als u ook in (de buurt van) Noord-Holland woont, maar ik ben zeker bereid om te reizen.

Bedankt voor het lezen en ik hoop van u te horen!

Groetjes Britt

Donor gezocht
Naam Britt
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Mijn wens Donor

Oproep

Donor gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven