Donor gezocht

Ik ben op zoek naar een anonieme donor in de leeftijd van 25 tot 45 jaar ik wil geen contact onderhouden tijdens de zwangerschap en na de bevalling.
Als het kind op de leeftijd is dat het zelf oud genoeg is om eventueel contact op te nemen met zijn/haar donor vader dan zal ik dit niet in de weg staan.
De donor moet wel toestemming verlenen om onderzoek te laten verrichten naar SOA en HIV.
De onderzoeken worden geheel vergoed alleen als ik hier zelf bij aanwezig kan zijn.
Er zal een donorovereenkomst worden opgesteld.
Laat al dit je vooral niet afschrikken om te reageren.

Donor gezocht
Naam feli
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor
Regio Amstelveen, Amsterdam, Delft, Leiden, Rotterdam, Utrecht
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Donor gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven