Donor gezocht!

15 september 2020

Hii,

Wij zijn Siegrid en Melanie. Onze leeftijd is 25 en 29 jaar oud. 3 jaar geleden hebben wij elkaar leren kennen en zijn sindsdien een gelukkig, verloofd koppel die heel graag een kinderwens in vervullen zou laten gaan.

Siegrid werkt in de zorg en Melanie is receptioniste.

Wij zijn opzoek naar een donor die ons zou willen met 2 kinderwensen. Zoal Siegrid en Melanie zouden graag een kindje willen van dezelfde donor. In goed overleg met de donor willen wij dit vast laten leggen bij de notaris, doormiddel van een donorcontract.
Onze wens gaat uit naar minimaal contact met de donor, uiteraard zullen wij de donor op de hoogte houden doormiddel van foto’s.

Wij hopen via deze weg onze kinderwens in vervulling te laten gaan.

Groetjes,

Siegrid en Melanie.

Naam Siegrid en Melanie
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Regio Alkmaar, Almere, Amsterdam, Den Helder, Haarlem, Haarlemmermeer, Lelystad, Purmerend, Schagen, Súdwest-Fryslân, Utrecht, Zaanstad
Provincie Flevoland, Friesland, Noord-Holland, Utrecht
  216x bezocht sinds 15 september 2020

Oproep

Donor gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>