Donor gezocht!

Hallo,
Wij L (27) en G (29) zijn vijf jaar samen en wonen in een klein dorpje in Groningen. We hebben een leuk en gezellig leven waarin we veel ondernemen. We zijn vaak met familie, vrienden en buren en in dat gezelschap past ondertussen wel een kleintje van onszelf. We houden van een dagje weg gaan, borrelen met vrienden, wandelen en gewoon fijn samen zijn. We zijn klaar voor de volgende stap in onze relatie en hierbij kom jij van pas.

We zoeken een donor die ons wil bijstaan in het proces om een kindje van onszelf te krijgen. Op termijn is onze wens om twee kindjes met dezelfde papa te krijgen en we hopen een donor te vinden die hier voor open staat. Wij zullen tegen de kinderen open zijn over het proces en vinden het van belang dat je er voor open staat dat zij eventueel bij je terecht zouden kunnen met vragen als die op latere leeftijd ontstaan. We vragen dus geen actieve rol in de opvoeding.

We zouden het fijn vinden om je eerst beter te leren kennen en samen te ontdekken of de klik er is. Gezamenlijk kunnen we dan afspraken maken over de toekomst, zodat we deze zorgvuldig vast kunnen leggen.

Ben jij net zo benieuwd naar ons als wij naar jou? Stuur dan een mailtje, we komen graag met je in contact! Hopelijk kun je onze grote wens in vervulling brengen.

Groetjes,
L & G

Donor gezocht!
Naam L & G
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Drenthe, Friesland, Groningen

Oproep

Donor gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven