Donor/donor plus of co ouder gezocht!

Dan ben je ineens 34 en is het toekomstbeeld wat je voor je zag ineens toch heel anders.

Ik woon centraal in noord-Holland tussen Alkmaar en Haarlem en op 20 minuten vanaf Amsterdam.

Ik heb een super leuke baan als projectmedewerker/teamleider in de wijkzorg, een fijn appartement, lieve familie en vrienden maar toch ben ik niet helemaal gelukkig omdat dat ene nog ontbreekt.

En daar heb ik jou bij nodig.

In welke vorm dat is denk helemaal afhankelijk van de situatie, de afstand en hoe we dit beide voor ons zien.. laten we in contact komen en het gesprek aan gaan.

Verder ben ik reislustig, ondernemend, hou van lezen/serie, koken en een wijntje, strand, dieren.

Donor/donor plus of co ouder gezocht!
Naam Chantal
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Donor/donor plus of co ouder gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven