Donor/donor plus gezocht omstreken Limburg

Ik en mijn lieve vrouw zijn dit jaar getrouwd nadat we 5 jaar bij elkaar zijn. Ik(27) en mijn vrouw(28) hebben een grote kinderwens maar er zijn er achter gekomen dat het helaas niet zo makkelijk gaat dat we hadden verwacht. We zouden graag een donor omstreken limburg/noord Brabant vinden. Maar mocht het zo zijn dat het klikt dan is verder weg, ook geen probleem! Ik ben zelf Nederlands en mijn vrouw is Maleisisch. Een donor van een andere nationaliteit is altijd welkom! Mocht je ons beter leren kennen dan is dat geen probleem. Stuur maar een berichtje.

Lieve groetjes,
Linda

Donor/donor plus gezocht omstreken Limburg
Naam Linda
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Limburg (NL), Noord-Brabant, Limburg (B)

Oproep

Donor/donor plus gezocht omstreken Limburg

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven