Donor/donor plus gezocht omstreken Limburg

29 augustus 2020

Ik en mijn lieve vrouw zijn dit jaar getrouwd nadat we 5 jaar bij elkaar zijn. Ik(27) en mijn vrouw(28) hebben een grote kinderwens maar er zijn er achter gekomen dat het helaas niet zo makkelijk gaat dat we hadden verwacht. We zouden graag een donor omstreken limburg/noord Brabant vinden. Maar mocht het zo zijn dat het klikt dan is verder weg, ook geen probleem! Ik ben zelf Nederlands en mijn vrouw is Maleisisch. Een donor van een andere nationaliteit is altijd welkom! Mocht je ons beter leren kennen dan is dat geen probleem. Stuur maar een berichtje.

Lieve groetjes,
Linda

Naam Linda
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Limburg (NL), Noord-Brabant, Limburg (B)
  32x bezocht sinds 29 augustus 2020

Oproep

Donor/donor plus gezocht omstreken Limburg

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>