Donor C+ gezocht voor lieve vrouw die graag mama wil worden

15 september 2020

Hallo lieve man,
Ik ben 36 en wil graag mama worden. Het lijkt me heerlijk om een klein wondertje de wereld te laten ontdekken onder mijn hoede en bij te dragen aan de ontwikkeling van een jong wezentje tot zelfbewust en respectvol, warm mens. Ik ben op zoek naar een mensgerichte, emotioneel intelligente donor c+. Een lieve man die wel een rol wil spelen in het leven van een kindje, maar niet een hele grote rol. Ik denk zo aan 2x in het jaar. Voor mij is het hebben van een goed gevoel bij een donor het belangrijkste. Om hier al enigszins een gevoel bij te kunnen krijgen, zou ik een foto bij een bericht fijn vinden.
Groetjes, Marieke

Naam Marieke
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor Plus
  273x bezocht sinds 15 september 2020

Oproep

Donor C+ gezocht voor lieve vrouw die graag mama wil worden

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>