De wereld is mooier met jou

Lieve leuke man,

Wij zijn Lizz en Maaike, 24 en 28 jaar oud en wonen in de omgeving van Amersfoort. Inmiddels zijn wij vijf jaar samen en staat onze bruiloft gepland. Tijdens de opleiding pedagogiek hebben wij elkaar leren kennen en nu werken we allebei in de zorg; Lizz op een zorgboerderij en Maaike in de gehandicaptenzorg.

Wanneer wij vrij zijn houden wij ervan om samen in de tuin te werken, met vrienden of familie af te spreken of met onze hond Keet te wandelen. Verder is Lizz het beste te omschrijven als een sociaal dier en natuurliefhebber, zij is gestructureerd en houdt van actieve sporten zoals mountainbiken, windsurfen en kajakken. Daarnaast klust zij het hele huis in elkaar en is het haar droom om uiteindelijk natuurfotograaf te worden. Maaike kunnen wij het beste omschrijven als enthousiast, sociaal en zorgzaam. Zij is een echte boekenwurm en is regelmatig te vinden op een korfbalveld of op een terras met vriendinnen of familie. Zij heeft groene vingers en weet je van alles te vertellen over kamerplanten, vandaar dat ons huis er vol mee staat.

Hoewel wij ontzettend tevreden zijn met ons leven zou het leven nog een stuk mooier worden met een kleine in ons midden. De eerste lach, de eerste stapjes, de eerste keer struikelen, de huilbuien, de handen in ons haar, de liefdevolle knuffels en samen het leven gaan ervaren en ontdekken, wij kijken er ontzettend naar uit!

Maar waar zijn wij nou eigenlijk naar opzoek? Aangezien wij beiden, mocht het natuurlijk allemaal kunnen, graag één of meerdere kinderen op de wereld willen zetten is het voor ons belangrijk dat dit van dezelfde donorvader komt, zodat de kinderen een genetische band hebben. Wij denken dat een leuke sociale donor, die open staat voor contact, maar geen actieve vaderrol vervult, het beste bij ons past. We willen je graag goed leren kennen en zouden het dus leuk vinden om elkaar te ontmoeten. Past dit nou ook bij jou? Denk jij dat die klik er wel eens in zou kunnen zitten en wil je ons graag helpen om onze wens uit te laten komen? Stuur dan zeker een berichtje en wie weet tot snel!

Liefs,

Maaike en Lizz

De wereld is mooier met jou
Naam Maaike & Lizz
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

De wereld is mooier met jou

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven