De vacature van je leven: word jij onze donor+ ?

Na afgelopen zomer ‘gedate’ te hebben met een aantal mannen, hebben wij tot op heden nog niet de juiste match gevonden, vandaar dat wij opnieuw op zoek zijn naar een donor+.

Ben jij die man…
• Tussen de 28 en 47 jaar oud
• Het liefst zelf al papa, je helpt ons niet om jouw eigen kinderwens in vervulling te laten gaan
• Gevoel voor humor, stabiel, maatschappelijk betrokken, open

Je ziet jezelf in de rol van oom/huisvriend. Je bent welkom bij het afzwemmen, maar gaat niet mee naar de 10 minuten gesprekken op school. Wel zou het natuurlijk super leuk zijn als jij aan kan sluiten bij weekendjes weg als ‘vriend van de familie’. Jouw ouders zijn niet de opa en oma, maar naar jouw naaste omgeving ben jij wel openlijk de donor (geen geheim!).

Wie zijn wij:
M (35) en L (39), ruim 3,5 jaar samen en sinds oktober delen wij elkaars achternaam, wonend in het centraal gelegen Utrecht, harde werkers maar ook levensgenieters die er graag op uit gaan in de natuur en horeca.
M: Spontaan, optimistisch, gedisciplineerd is zelfstandig ondernemer als webdesigner en gastvrouw
L: Adrem, als ze lacht spleetoogjes en staat daarom ook 9 van de 10 keer met dichte ogen op een foto, commerciële foodie, sociaal

Wij zijn de ouders. M heeft de wens om te dragen en L zal het erkennen.
Aangezien wij niet op zoek zijn naar co-ouderschap maakt het dan ook minder uit waar je woont, de klik en het vertrouwen in elkaar is het belangrijkste. Door met elkaar te blijven praten, zullen wij samen de rol van jou als donor vorm gaan geven. Je staat open voor een tweede kindje.

Herken je jezelf hierin?
Kruip dan in die pen en wie weet gaan wij deze vruchtbare samenwerking aan.

Groeten

De vacature van je leven: word jij onze donor+ ?
Naam M & L
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor Plus
Provincie Gelderland, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

De vacature van je leven: word jij onze donor+ ?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven