Dame(s) gezocht om samen een toekomstavontuur mee aan te gaan

Beste leuke en lieve vrouw(en),

Zoals je niet zal verbazen bij een oproep op deze specifieke site ben ik op zoek naar een vrouw of vrouwenstel om samen een kinderwens te realiseren. Ik ben een 44-jarige homoman, intelligent, stabiel, loyaal, brede algemene ontwikkeling en om mijn gevoel om te omschrijven: ik kan eigenlijk niet wachten om mijn kinderwens te realiseren. Hoe de rol van co-ouderschap exact wordt ingevuld wil ik graag onderling bespreken. Een vrouwenstel zal andere wensen hebben dan een vrouw alleen. Ook ga ik er vanuit (en hoop ik) dat een onderlinge relatie zich nog zal ontwikkelen. Daar ik er vanuit ga dat een broer/zus voor iedereen goed is, zou ik graag meerdere kinderen willen.

Wat ik zoek:
Een vrouw of vrouwenstel met een – zover dat ooit mogelijk is – redelijk stabiel leven, die weet wat ze wil en niet wil, intelligent, relativeringsvermogen en met wie je goed en vaak kunt lachen. Wat betreft de kinderwens ben ik op zoek naar een vrouw/vrouwenstel die verder is dan een oriënterende fase en daadwerkelijk het gesprek aan wil gaan.

Het leven is een avontuur, waar je alles moet uit halen wat er in zit. Wellicht met jou?
Hopelijk tot ziens!

Chris

Dame(s) gezocht om samen een toekomstavontuur mee aan te gaan
Naam Chris
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Utrecht
Provincie Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Dame(s) gezocht om samen een toekomstavontuur mee aan te gaan

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven