Co-vader(s) gezocht door heterovrouw

Hai wensvader(s),

Mijn naam is Marjolein, inmiddels 40 jaar en ik woon en werk in Utrecht. Vanuit een open en relaxte inborst ga ik graag de verbinding aan van een co-ouderschap.

Eerder dit jaar is mijn relatie verbroken en de kinderwens die aanwezig was leek met deze breuk dan ook achter de rug, maar zo bleek het toch niet te werken. Voorheen heb ik mij al eens georiënteerd voor het co-ouderschap, wat mij heeft gerealiseerd dat plan B, plan A was geworden, dat dit juist meerdere voordelen kent. De verdeling in co-ouderschap staat voor mij open. Een natuurlijke klik, en af en toe samen dingen willen ondernemen is voor mij wel een fijne basis.

Verder over mij en mijn leefstijl; ik heb een eigen praktijk waarbij ik mensen ondersteun bij stressgerelateerde klachten, zoals mentale en fysieke overspanning, hyperventilatie, slaapklachten en leefstijlinvulling. Inmiddels ook weer in opleiding, en volg ik een lichaamsgerichte HBO studie waar ik ontzettend enthousiast over ben. In mijn vrije tijd geniet ik wekelijks van ijsbaden (niet aan beginnen, het is verslavend), verbonden ademhalingssessies, gebruik ik met mooi weer mijn wielrenfiets, mijn sup en houd ik van (salsa)dansen, de zee en boswandelingen.

Het lijkt mij erg leuk om met jou of jullie in contact te komen en eens kennis te maken. Mocht jij/ jullie daar ook voor open staan, dan kijk ik hiernaar uit!

Warme groet,

Marjolein

Co-vader(s) gezocht door heterovrouw
Naam Marjolein
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Co-vader(s) gezocht door heterovrouw

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven