Co-vader(s) gezocht Den Haag e.o.

Beste co-wensvaders,

Zijn jullie ook aan een volgende stap in het leven? Droom je ook van een co-oudergezin? Ik wel.

Ik ben een levenslustige vrouw (single, hetero) van 35 jaar. Ik woon in een leuke eengezinswoning (met tuin) in een kindvriendelijke wijk in Den Haag. In het dagelijkse leven werk ik jurist bij de overheid. Ook in mijn vrije tijd ben ik maatschappelijk betrokken. Verder geniet ik graag van kunst & cultuur, lees graag boeken (literatuur en informatief), speel piano en kan genieten van een lekker gekookte maaltijd. Zelf eet ik veganistisch. Voor de nodige lichaamsbeweging doe ik yoga en hardlopen. In het verleden heb ik mooie verre reizen gemaakt.

Om invulling te geven aan mijn kinderwens ben ik op zoek naar een man of mannenstel voor volwaardig co-ouderschap (50/50), waarbij ook ruimte is om af en toe samen een dagje met het kindje op stap te gaan. Hierbij is het van belang om een goede klik te hebben (iets van een gedeelde interesse helpt daarbij), bepaalde waarden te delen en het over praktische zaken eens te zijn. Samen gaan we het avontuur aan! Een tweede kindje op langere termijn lijkt me leuk.

Spreekt dit je/jullie aan, dan hoor ik graag van je/jullie en leer ik je/jullie graag Coronaproof kennen.

Co-vader(s) gezocht Den Haag e.o.
Naam Wensmoeder
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Co-vader(s) gezocht Den Haag e.o.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven