Co-ouderschap ‘s-Hertogenbosch

Leuk dat je dit berichtje leest!
Wij zijn Nick en Ton. Gezellige en lieve Bourgondiërs met een eigenwijze hond op korte pootjes. We houden van familie, natuur, cultuur, eten en van onze fijne plek in Den Bosch.

Ton is de meest komische van ons duo. Nick de meest zorgzame 😉 Sinds 2017 zijn we samen en in 2024 5 jaar getrouwd.

We zijn op zoek naar een co-ouder. Een lieve moeder of moeders en gezellige partner(s) in het opvoeden met wie we meestal op één lijn zitten 🙂

Ons idee bij co-ouderschap is iets als 60/60 (ipv 50/50), waarbij we dus ook tijd met z’n allen doorbrengen. Bijvoorbeeld een weekendje Efteling, samen eten, naar theater of borrelen op onze volkstuin.

Samen opvoeden betekent voor ons wonen niet ver van elkaar. Den Bosch of nabije omgegaan is waar wij onszelf zien wonen de komende 20 jaar.

Zie je een match? Laten we dan mailen en snel een wijntje of koffie met gebak doen.
Stuur gerust iets als je vragen of interesse hebt! We kijken er naar uit om samen dit avontuur te ontdekken.

Co-ouderschap ‘s-Hertogenbosch
Naam Ton Nick
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Den Bosch
Provincie Gelderland, Noord-Brabant

Oproep

Co-ouderschap ‘s-Hertogenbosch

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven