Co-ouderschap met man/mannenstel gezocht regio Amsterdam

Hallo heren!

Wij zijn twee leuke spontane vrouwen van 34 jaar en 31 jaar. Wij zijn nu 3,5 jaar samen en hebben al langere tijd een kinderwens. Deze laten wij het liefst in vervulling gaan d.m.v. een co-ouderschap met een man of mannenstel, omdat wij geloven dat een kind een vader nodig heeft.

Wij zijn momenteel nog woonachtig in Alphen aan den Rijn (ZH) met het plan binnen enkele jaren te verhuizen naar (omgeving) Amsterdam. Wij zoeken daarom ook het liefste mannen in de omgeving van Amsterdam.

L. (met zwangerschapswens), is half duits/surinaams en is geboren in Amsterdam. Zij is neuropsycholoog en werkzaam als PhD onderzoeker aan de Vrije Universiteit .
M. is student psychologie en werkzaam o.a. als operatie- en doktersassistente. In onze vrije tijd houden wij van spelen met de konijntjes, wandelen met de hond, sporten, films kijken en gek doen.

Wij geloven in een liefdevolle en veilige thuissituatie met genoeg ruimte voor een kind om zich te geestelijk en emotioneel te ontplooien. En dat het vooral ook zichzelf mag zijn. Het liefste willen wij een co-ouderschap met een +/- 50-50 regeling, maar staan open voor een andere verdeling. Wij nemen graag de tijd een leuk(e) man/mannenstel te ontmoeten om elkaar beter te leren kennen.

Mochten jullie je hier in kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op!

Co-ouderschap met man/mannenstel gezocht regio Amsterdam
Naam L + M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Alphen aan den Rijn, Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Co-ouderschap met man/mannenstel gezocht regio Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven