Co-ouderschap

Co-ouderschap/ Wensvader

Ik ben 33 jaar en woon sinds vier jaar in Amsterdam. Ik kom oorspronkelijk uit Egypte. Omdat het daar voor mij niet meer veilig was vanwege mijn homoseksualiteit ben ik naar Nederland verhuisd.

Je kunt stellen dat ik een nieuwe Nederlander ben. Ik voel mij helemaal thuis in Nederland. In Egypte heb ik op de universiteit toerisme gestudeerd. Momenteel werk ik als beleidsmedewerker in Amsterdam.

In mijn vrije tijd geniet ik van contact met mijn vrienden, van tuinieren, voetballen, muziek en ik kan heel goed koken. Ik reis graag maar ben evengoed heel gelukkig thuis in mijn huis in de Watergraafsmeer.

Mijn droom is het vaderschap en ik zou het geweldig vinden om samen met jou, vrouw alleen of vriendinnenstel, een kindje te krijgen en samen in een co-ouderschapsconstructie op te voeden.

Het lijkt mij fantastisch om een kind op te voeden, van dichtbij de ontwikkeling van het kind mee te maken, de eerste stapjes, het naar school gaan en nog veel meer mooie dingen.

Vader zijn in de vorm van het co-ouderschap zie ik helemaal voor mij. Twee huizen met twee/drie lieve ouders voor een kindje moet te realiseren zijn.

Het is handig als jij/jullie in Amsterdam wonen maar een ander plaats kan natuurlijk ook.

Graag leer ik je/jullie kennen om verder te praten over het ouderschap.

Co-ouderschap
Naam Bass
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Flevoland, Gelderland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven