Co-ouder(s) gezocht

Wij zijn twee mannen van 36 en wonen in een fijn appartement in Amsterdam. We zijn al 12 jaar bij elkaar, en hebben al langere tijd een kinderwens. Ons lijkt co-ouderschap de ideale manier om deze wens in vervulling te laten gaan.

Wij denken dat een co-ouderschap constructie heel fijn kan zijn voor een kind, omdat het kind dan twee liefdevolle co-ouder gezinnen heeft waar het veel liefde kan krijgen, en extra ruimte en aandacht kan krijgen om zich te ontwikkelen.

Nog wat meer over onzelf: we werken beiden in het biomedisch onderzoek. In onze vrije tijd houden we van reizen (van verre landen tot stedentrips), koken, muziek, natuur, bordspelletjes, films, en karate.

Wij zoeken een of twee co-ouders in Amsterdam of Utrecht, waarmee wij liefst 2 kinderen kunnen krijgen. Ons lijkt een 50-50% regeling of met enige overlap (55-55%) ideaal. Voor ons is een wederzijdse klik belangrijk, en we zouden graag de tijd willen nemen om jou/jullie goed te leren kennen.

Lijkt jou dit ook iets? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je.

Co-ouder(s) gezocht
Naam stel Amsterdam
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Utrecht
Provincie Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Co-ouder(s) gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven