Co-ouder(s) gezocht in regio Eindhoven

Hoi, wij zijn R (38) en F (35), inmiddels bijna 11 jaar gelukkig samen in Eindhoven. We zijn al een tijdje op zoek naar een (of twee) dame(s) waarmee we onze kinderwens kunnen vervullen. Co-ouderschap spreekt ons aan, omdat we het fijn vinden als beide biologische ouders een rol spelen in het leven van onze kinderen.

We zijn beiden werkzaam in de high-techsector, maar onze interesses zijn veel breder dan alleen techniek. We gaan graag in het weekend wandelen of fietsen we in de natuur, of gezellig naar een museum. Op vakantie gaan wij graag met de trein naar de Alpen. We vinden het interessant om te lezen over wetenschap, geschiedenis of politiek.

Mochten we uiteindelijk verder willen gaan, dan zou het ideaal zijn als we allemaal in dezelfde stad/regio (gaan) wonen, als het even kan op fietsafstand van elkaar. Wij zijn wel aan de brede regio Eindhoven / Zuidoost-Brabant gebonden.

Spreekt dit je aan en wil je graag verder kennismaken? Dan horen we graag van je!

Co-ouder(s) gezocht in regio Eindhoven
Naam R en F
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Eindhoven
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Co-ouder(s) gezocht in regio Eindhoven

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven