Co-moeder(s) gezocht Utrechtse Heuvelrug en omgeving

Hoi, ik ben James (34) en ben op zoek naar een leuk mens (of twee) om een kindje mee te krijgen.

Verbinding, open en eerlijke communicatie, echtheid, en openmindedness vind ik belangrijk. Ik sta warm en liefdevol in het leven en probeer eerst van het positieve uit te gaan. Ik ga liever op zoek naar mogelijkheden dan dat ik me tegen laat houden.

Ik heb een grote kinderwens. Mijn vriendin Emma heeft geen verlangen naar een kindje van haarzelf. Samen zijn we enthousiast geworden over het co-ouderschap om onze wensen te kunnen verenigen.

Wat me fantastisch lijkt aan het co-ouderschap is de diversiteit in de opvoeding, dat het kind de wereld vanuit meerdere perspectieven te zien krijgt. En dat er genoeg ruimte is voor de ouders om op te kunnen laden en de aandacht op zichzelf en hun relaties te kunnen richten.

De invulling van het co-ouderschap is afhankelijk van de klik die ik met jou of jullie als moeder(s) heb. Qua contact met jou/jullie sta ik zowel open voor een intieme vriendschap als een wat meer praktische invulling op basis van waarden en respect – wat het beste past! Ik sta overigens open voor alle relatievormen, genders, en seksuele oriëntaties aan jouw/jullie kant. De tijdsverdeling zie ik voor me als ongeveer 50/50, maar alles is bespreekbaar. In deze constructie is Emma geen ouder van het kind, maar ondersteunt ze mij als het kindje bij ons is.

Qua opvoeding zie ik voor de ouder vooral een faciliterende rol voor me: ervoor zorgen dat het kind kan worden wie het zelf wil worden. Wel prikkelen en laten zien, maar niets pushen. Mijn ouders hebben mijn natuurlijke nieuwsgierigheid altijd gestimuleerd met boeken, rekensommetjes, ritjes naar Pokémontoernooien, en daar ben ik ze ontzettend dankbaar voor!

Emma en ik wonen in het heerlijke bosrijke Maarn. Ik hou van een rustige, natuurlijke omgeving en ga uiteraard mijn best doen om jou/jullie naar Maarn te lokken, maar sta ook open voor verhuizen.

Verder werk ik als softwareontwikkelaar voor een overheidsinstantie, maar heb ik de ambitie om een keer de overstap te maken naar het onderwijs. Muziek is voor mij een essentieel deel van het leven. Ik luister dan ook veel (en veel verschillende soorten) muziek, treed wel eens op als (hobby) DJ, en ga graag naar festivals en clubs waar leuke muziek te vinden is. Hoewel dat laatste steeds minder wordt naarmate ik ouder word.

Als dit bericht je aanspreekt, hoor ik graag van je. Wie weet wat voor moois daaruit zou kunnen komen 🙂

Co-moeder(s) gezocht Utrechtse Heuvelrug en omgeving
Naam James
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap

Oproep

Co-moeder(s) gezocht Utrechtse Heuvelrug en omgeving

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven