Co-moeder gezocht

Lieve wensmeoders,

Wij zijn S (32) & T (34), vijf jaar samen, gek op elkaar en willen heel graag een kindje! Co-ouderschap spreekt ons het meeste aan. Wij zijn op zoek naar een leuke vrouw (of een stel). We zouden het heel leuk en belangrijk vinden voor een kind om af en toe samen te zijn en gezellige dingen samen te doen.

Wat over ons: ik kom oorspronkelijk uit China en woon al bijna 9 jaar in NL. S komt uit een dorpje aan de Lek. We wonen sammen in de buurt van Utrecht, genieten van ons leven met onze vrienden, familie, reizen, natuurwandelen, muziek, sporten etc etc. Ik werk als HR en S werkt als software developer. We zijn flexibel, vrolijke, vriendelijk, eerlijk, loyaal en betrowbaar.

Spreekt bovenstaande je aan en wil je ons beter leren kennen? Dan drinken we graag samen een biertje of een kop koffie!

Groetjes S en T

Co-moeder gezocht
Naam S en T
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Hilversum, Utrecht
Provincie Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Co-moeder gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven