Chinese homo man(34) zoekt serieus levenslang Co-moeder

Hallo allemaal, leuk dat je mijn advertentie komt kijken.

Ik ben Hoyi met Aziatische afkomst, woonachtig in Tilburg. Even snel wat kernwoorden over mezelf: zeer nette, zorgzaam, betrouwbaar, volwassen, serieus en hard werkend. Ik ben single homo man, rook niet en drink af en toe wat rode wijn, nergens allergisch van, ik kan goed koken en kan niet leven zonder groenten, zeker 100% gezond!

Door mijn sterke kinderwens(al heel lang) zal ik graag vader wil worden, daardoor ben ik dus opzoek naar een lieve hetero, bi of lesbische mama om samen co-ouderschap in te gaan. Verder weet ik duidelijk wat ik wil, zit niet meer in de ontdekkend fase, heb eigen woning waardoor regelmatig ontvangen van kinderen zeer mogelijk is.

Ik ben opzoek naar een alleenstaand vrouw (woont max 10km van Tilburg vandaan) die opzoek is naar een wensvader waarbij minstens 50/50 co-ouderschap is, Omdat ik graag betrokken wilt zijn bij het opvoeden van ons kind(eren). Ik vind het belangrijk dat we alle belangrijk regels op papier zetten voor de toekomst, daar voorkomen we onnodig conflicten.

Ik sta niet open als donor, Sorry daarvoor!

Tenslotte wil ik je bedanken voor het bezoeken van mijn profiel, mocht je interesse hebben aarzel niet een bericht te sturen, wie weet worden we levenslang ouders van ons toekomstig kind(eren)!

Chinese homo man(34) zoekt serieus levenslang Co-moeder
Naam Hoyi
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Breda, Tilburg, Turnhout
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Chinese homo man(34) zoekt serieus levenslang Co-moeder

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven