Caribische donor gezocht

Lieve mede queer mensen,

Wij zijn een stel (nederlandse vrouw en antiliaanse trans man) met twee prachtige kinderen (12 en 15). Het is onze grote wens om nog een kindje te krijgen die op ons beiden lijkt. Dit keer zou ik (de nederlandse vrouw) heel graag ons kindje dragen, en omdat ik heel graag wil dat het kindje op ons allebei lijkt zijn we op zoek naar een donor met caribische afkomst. Wij zijn op zoek naar een donor die geen rol zoekt in het leven van het kindje, maar die wel graag wil doneren aan een warm en liefdevol gezinnetje. Wij zijn een gezin die graag lekker thuis blijft, veel karaoke zingt met de kinderen en met onze twee hondjes speelt.

Mocht je als homo man graag willen doneren dan horen wij graag van je terug per mail: wensouderstel@outlook.com

Veel liefs!

Caribische donor gezocht
Naam Wensouderstel Nederlandse vrouw en antiliaanse trans man
Ik ben Stel
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Caribische donor gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven