Betrouwbare donor gezocht

Beste/Lieve ….
Wij zijn Danique(24) & Yara (26).
We zijn nu al een aantal jaartjes heel gelukkig samen, en toe aan de volgende
grote stap. Wij zoeken een leuke betrouwbare donor waar we een goede klik mee willen vinden. Graag willen wij dit doen door middel van ZI en eventueel donorcontract. Wij vinden het erg belangrijk om de persoon te leren kennen zodat het kindje later zelf kan beslissen om te kijken waar hij/zij vandaan komt.
We zoeken een man tot de leeftijd 35 ongeveer.
Graag zien we een mailtje met een foto en een kort verhaaltje over jezelf en jou wensen!

We hopen snel in contact te komen met onze donor!
Liefs, Ons

Betrouwbare donor gezocht
Naam Yara en Danique
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Hetero man alleen
Onze wens Donor
Regio Almere, Amersfoort, Hilversum
Provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Betrouwbare donor gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven