Betrouwbare Donor gezocht

Als alleenstaande lesbische vrouw begint mijn klokje aardig te tikken

Ik ben ondernemend en heb t goed voor elkaar leuke baan leuk huis geweldige vrienden leuk netwerk helemaal top!

Nu is t tijd om mijn leven in te vullen met een wondertje.

Ik ben 36 en wachten op een langdurige relatie en dan trouwen & kindje word hem niet weer ik ben gewoon graag alleen en weet dat ik alle liefde tijd geborgenheid en aandacht heb voor een wondertje.

Ik zoek een betrouwbare donor die gezondheids papieren kan overleggen en t liefst 2maal per cyclus kan en wil doneren.

Ik woon in de omgeving van Dordrecht.

Echter houd t donorschap bij een donatie alleen niet op ik zou graag in contact willen blijven en indien nodig bij vragen en identiteitscrisis van de kleine mogelijkheid tot enig contact waar t kind op dat moment behoefte aan heeft ook kan ik me voorstellen dat jij als donor graag op de hoogte blijft met foto’s en berichtjes hier sta ik absoluut open voor. Wel wil ik alleen t gezag en zeggenschap en netjes via donor contract werken duidelijkheid voor jou en mij.

Sluit dit aan bij wat jij voor ogen heb dan wacht ik je berichtje met smart af

Betrouwbare Donor gezocht
Naam Alleenstaande WensMoeder in spe
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor
Regio Dordrecht
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Betrouwbare Donor gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven