Ben jij onze sociale, creatieve en sportieve donor / donor+ ? (Midden NL)

Dan zijn wij misschien wel een match!
Wij zijn Marije & Hilde, allebei midden 30 en inmiddels 5 jaar gelukkig samen. Als enthousiaste buitenmensen zijn we in de weekenden vaak wielrennen, golfsurfen, skaten of hiken. We gaan er dus graag op uit en hebben fijne familie en vrienden met wie we samen veel tijd doorbrengen. Geen slecht leven dus!

Maar onze grootste wens is om samen een gezin te hebben. Op dit moment huppelt alleen onze rode poes rond in huis en we zouden het ontzettend leuk vinden als er één of twee kleintjes bij komen die onze wereld op z’n kop zetten.

Jammer genoeg kunnen we dat niet alleen dus we hopen dat jij ons wilt helpen.
Voor ons is het belangrijk dat je zelf geen, of een al vervulde kinderwens hebt. We willen namelijk fulltime ouder zijn en zijn dus niet op zoek naar co-ouderschap. Wel zouden we graag in overleg willen afstemmen wat jouw rol wordt als donor en hoeveel contact er zal zijn met het kind/kinderen. Het belang van het kind moet daarin altijd voorop staan wat ons betreft. We kiezen voor zelf inseminatie (geen natuurlijke inseminatie) en willen onze gezamenlijke afspraken graag vastleggen in een overeenkomst.

Dus ben jij die sociale, creatieve en sportieve man, die ons op een eerlijke en betrouwbare manier wil helpen? Dan zouden we heel graag in contact komen met jou!

Schijf je ons? Hopelijk tot snel!

Ben jij onze sociale, creatieve en sportieve donor / donor+ ? (Midden NL)
Naam Marije en Hilde
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Gelderland, Utrecht

Oproep

Ben jij onze sociale, creatieve en sportieve donor / donor+ ? (Midden NL)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven